8
Dec
2014

Hair oil. Uleiul de par

Blondes really do have more fun, dar in cazul meu exista un pret … Nu sunt blonda natural (oh, si cat mi-as dori sa fiu 🙁 ), asa ca sunt nevoita in fiecare luna sa imi vopsesc parul pentru a deveni blonda.
Procesul acesta de vopsire imi afecteaza parul, mai ales varfurile, care devin mult mai uscate si mai greu de coafat. Asa ca, de cand ma vopsesc, sunt in permanenta cautare si testare de produse pentru par. Caut produse de hidratare, pentru luminozitate, care sa ofere un aspect sanatos parului, dar este destul de greu sa gasesc astfel de produse, pentru ca parul meu se ingrasa foarte repede, iar aceste produse, care ofera hidratare, imi ingrasa si mai rau parul.
Norocul meu a fost cand am primit de la prietena mea, Irina, un ulei de par de care ea era foarte incantata. Desi am fost foarte sceptica la inceput, m-am indragostit de la prima utilizare. Uleiul de par pe care mi l-a dat ea, din pacate nu se gaseste in Romania. Ea l-a primit din Italia, iar acolo am inteles ca se poate cumpara din saloanele de coafura. Se numeste Argan & Macadamia Oil de la firma Biacre.
Cand mi s-a terminat uleiul din Italia, mi-am comandat faimosul Moroccanoil.
Si acum, sa va dezvalui ce fac aceste uleiuri de par, cel putin pentru mine. Eu imi aplic uleiul pe parul pe jumatate uscat, pentru ca mi se pare ca atunci se absoarbe cel mai bine. Dupa aplicare, parul devine mult mai usor de pieptanat si coafat. Dupa ce se usca, parul are un luciu deosebit, pe care nici un alt produs de ingrijire a parului nu mi l-a oferit pana acum si nu imi ingrasa parul (il aplic mai mult pe varfuri)!
Consider ca uleiul de par este un produs care poate fi folosit de oricine, diferenta constand in modul de aplicare si cantitatea folosita. Spun asta pentru ca il folosesc si pe parul fiicei mele. Ea are un par lung, drept si sanatos, dar punand cateva picaturi dupa ce isi spala parul, ne ajuta foarte mult la pieptanat.

IMG_2612

IMG_2616

IMG_2615

IMG_2606

You may also like

Easy Smokey Eye

Leave a Reply