6
Mar
2015

My Eyebrow Routine

RO
Din decembrie, folosesc Dipbrow Pomade culoarea Medium Brown de la Anastasia Beverly Hills, si pot sa spun ca imi place foarte mult. Este un gel crema pentru conturarea sprancenelor, care se foloseste cu o pensula unghiulara. Aceasta imi da un control foarte mare al conturarii sprancenei, putand cu usurinta sa-i corectez forma. Un alt aspect care imi place foarte tare este ca rezista foarte mult pe spranceana. Mi-am dat seama de la primele aplicari ca secretul este sa incarci cu foarte putin produs pensula, adaugand pe parcurs, daca mai este nevoie.
Cand imi conturez sprancenele, nu urmaresc sa le creez o forma sau sa le fac mai groase, ci sa umplu locurile goale, sprancenele mele fiind destul de rare. Incep intotdeauna de la arcuire, inspre coltul extern al sprancenei. Aici folosesc cel mai mult produs. Dupa aceea, trasez doua linii paralele la baza sprancenei si deasupra, urmarind linia naturala a sprancenei, dupa care umplu golurile din spranceana. La final, periez cu o perie speciala excesul de produs, pentru un aspect cat mai natural.

EN
Since December, I’m using  Dipbrow Pomade in  Medium Brown from Anastasia Beverly Hills and I love it! It is a gel with a creamy consistency. I use it with an angular brush. I also really like the fact that it stays a long time on my eyebrows. I realized that you have to put a small amount of product on the brush. A little goes a long way.
When I fill my brows, my main concern is to fill the sparse areas. I begin from my arch down. Then I contour the shape and fill in the sparse areas. After that, I use a special brush to remove the excess, for a more natural look.

 

 

IMG_3335IMG_3339IMG_3345IMG_3343IMG_3295IMG_3298IMG_3299IMG_3300IMG_3301IMG_3307IMG_3310IMG_3319

You may also like

Easy Smokey Eye
Get the look
Liquid Lipstick by Anastasia Beverly Hills / Review

Leave a Reply